How Painfull Life Is

Konnichiwa, Ni hao, Annyeonghaseyo, Xin chào, Sawadii Kaa..

Min rygg har blivit fuckin värre än igår/förrgår (fredag).. vill bara gråta hela tiden, ni skulle bara veta.. (okay, jag har inte tagit nå smärtstillande sen imorse vid 7, men ändå)
Tröstar mig just nu med lite BigBang och SuJu.. luv ?
Och jag vågar inte sova, inte själv iaf. Tack vare filmen vi ser på spanskan; El ojos de Julia (Julias ögon). FYFAN.
Oppa, oppa..
Nej fan, nu ska jag väl sova.. fyfan.
Jag hatar det, särskilt nu när jag inte ens kan röra mig.
Och åka bil - något jag njöt av förr, men nu är det något av det värsta som finns.. FUCK MY MOTHER FUCKING LIFE.

jag vågar inte gå på toa, för den som ville veta..
Take care guys, dont be too foolish. ^^

Blitz

Digitalism ~ Blitz

Hihi, min snälla granne kom förbi för en stund sen med gula tulpaner och en påse Gott & Blandat-SuperFrutti som en krya-på-dig-present. ^^
Tack, tack! c:
Har varit ute och gått lite oxå(med kryckor ofc), och det gick faktiskt bra! :) Men ska ändå bara göra matte provet imorn, så kommer jag till skolan på fredag och är där under hela skoldagen tror jag. :)

jag är jävligt uttråkad just nu, och vettefan vad jag ska/kan göra.. <.< (för den som ville veta)

Stars And Roses

©Annis~

Bilder på rosorna jag fick när jag fyllde år ^^
Tagna med stjärnfilter 6x och svart reflexskärm (använd som bakgrund) c:
Dock är inte bilderna redigerade, orkar inte.. ^^'

Känner verkligen för att gå ut just nu.. Det är ju egentligen inga problem, förutom att man ska ta sig ner och sen uppför trappen utanför dörren.. Och det enda jag kan göra ute är väl att gå en sväng, och det är precis vad jag vill ^^
Och ja, jag kommer på matte provet på torsdag och ska då oxå fixa nyckel till hissen i skolan eftersom jag inte kan ta mig upp och ner för alla trapporna där. (trappor vart man än ska typ..)
Och på fredag har jag bestämt mig för att åka till skolan, bara för att det är tacos till lunch då x3

Broken Vertebrae

Ni hao~
det var typ en vecka sen.. <.< men ja, here's why;
jag har knappt varit hemma, och medan jag varit det så har jag helt enkelt inte haft tid.. men det var väl skit det samma right? :)
Och ja, jag kom hem från sjukhuset idag. Wanna know? Alriiight;
Blev avkastad på ridningen i fredags, två gånger. Första gången landade jag typ på svanskotan, visst gjorde det ont men efter en kort vila satte jag mig upp igen och körde på lite lugnt. Hästen jag red var jävligt skuttig och pigg osv. men jag hade väl kontroll nog för att sitta kvar.. ett tag iaf.
Sen tog hon ett stort skutt, och bockade (tror jag) så jag flög av igen, och landade typ på svanskotan igen, och sen som en "våg": svanskotan-ryggen-huvudet. Blev liggandes utan att kunna röra mig (bara jag tänker på det får mig nästan att gråta..) Ridläraren ringde efter ambulans, eftersom jag inte kunde komma upp eller röra mig överhuvudtaget. Väntade 10-15 min tills dom kom. Åkte in på akuten, undersöktes, röntgades, väntade på att få komma in på ett rum där jag kunde stanna över natten.. (blev kvar fredag-lördag-söndag-måndag. jag och tilde som hade så fin planering för helgen.. T^T)
Men iaf; det visade sig att jag hade en fraktur på transversalutskotten på L2 och L3, och jag hade ett blåmärke på lungan.
L3 (tror jag) syns ganska tydligt vart det har gått av där. (bilden är spegelvänd, btw)

enklare förklaring; en av taggarna på andra och tredje ländkotan har gått av/spruckit på vänster sida, och jag har fått ett blåmärke på vänster lunga.
Så just nu går jag runt med kryckor, men det gör fruktansvärt ont ändå.. och jag får typ dubbel dos smärtstillande.
Jag kan inte gå eller stå utan stöd, då får jag förjävligt ont och förmodligen ramlar ihop. (jag vågar inte gå utan kryckorna/annat stöd)
jaa, det är svårt tänka sig något som gör mer ont än att landa på svanskotan när man ramlar.. men detta är iaf minst 1000x värre. Ni vill helt enkelt inte veta.
So, jag blir hemma från skolan den här veckan, men på torsdag har jag matte-prov jag måste göra. Så jag går nog bara på det. Och fredag får vi väl se.. 
Hej den som bryr sig, och grattis den som orka läsa! c:
noight

Birthday

Weeey~, happy birthday Me! ^_______^ *partaayy*

hehe, nej skoja.. ^^' men jag tappade faktiskt bort alla imorse, och var verkligen forever alone.. o.o (förutom katterna då, men dom gills inte..)
haha, kul att tappa bort sin familj på sin födelsedag.. xD

vad jag fick;
Lyxiga cupcakes och läckra kakor - bakbok
~ Njut av choklad - bakbok
~ 500kr
~ Hello cupcake! - bakbok
~ ljusblått nagellack (glittrigt) <(wtf.. <.<) (förlåt, otacksamhet..)
~ reflexskärm; vit, svart, silver, guld
~ Stjärnfilter 6x
~ Bukett rosa rosor

Jätte fina presenter, tack så mycket! ^^
Fast egentligen önskar jag mig väl ingenting.. känns liksom onödigt att andra ska slösa pengar på saker åt mig, och jag vill inte att folk ska spendera sina pengar på mig istället för att försörja sig själva..
(saker man gjort själv däremot är väl.. thumbs up?) ^^

The Slalom Day


nu syns det lite grann iaf :')

var i grönklitt igår och åkte slalom(dock inga bilder), var super kul! :) men det blåste så grymt mycket, vi stod typ mitt i en backe (påväg ner var det tänkt..) men vi åkte uppåt och baklänges! xD (yay, trottsa tyngdlagen x) )
Lämnade skidorna och pjäxorna i skolan igår, så gick hem med dom idag (+ en snowboard som jag skulle gå bort med sen) så gissa om jag har ont i händerna..!? <.<
Ja, jag har lite ont i armarna oxå men det känns bara bra enligt mig! ^__^
älskar träningsvärk och känslan efter "träning", för den som ville veta! c:

jo, jag slog i huvet igår oxå när jag åkte i ett hopp (för fort dock).. så vi får se hur det går med tänkandet.. ^^' (yup, jag mår toppen! tror jag..)

Dyed

Färgade håret hos Tilde idag ^^ hela håret lila + topparna och lite av längderna röda. dock syns det inte.. <.< skimmrar typ bara i lila och rött, hårbottnen blev röd (även fast det var lila vi hade där..) ;s
slutsats; mega fail.

jao, lite lila/rött syns då iaf.. eller..?

och ja, Tilde råkade skära av en bit av min rygg, men det är ingen fara.. inte när man har silvertejp! :)
(jag har seriöst en stor röd fläck på ryggen.. <.<)

ska fortsätta kolla på en film på 4an, som var rätt spännande.. ^^

Kony 2012


Kony 2012~
Ni har säkert redan sett den, men lägger upp den ändå.
Det är fruktansvärt hemskt, och att man inte riktigt gjort något förrän nu.. Han som gjorde denna videon har arbetat med det här projektet i ca 10 år, och först nu kommer det ut bland alla. Helt otroligt att videon på endast 5 dagar fått hela 58-59 miljoner viewes.
Klart man vill hjälpa till att sätta upp posters och sånt överallt, men dock är det där kittet slut sålt.. men aa, man kan ju göra egna plancher och grejjer och sätta upp överallt. Har redan börjat klottra Kony 2012 i skolan med några kompisar. (en lärare har sagt till oss hittills, ^^ )

End a war, stop at nothing.

Topic Over Here

(hjärnstopp..)

Sitter och väntar på att håret ska torka så jag kan gå och sova snart. Varför ska det ta så fuckin' lång tid för håret att torka..!? <.<''
Var med Tilde idag, vad gjorde vi..?; på stan och kolla lite, drog hem till mig, käka, rita lite i photoshop, spela nå spel.. ^^
Jo btw!; jag har fått mitt photoshop nu! 8D försökte installera det idag, men gick typ inge vidare.. T_T det var nästan klart när det sedan stog typ "allt kunde inte kopieras". fuuu.. <.<

får väl lov att somna med lite halvblött hår.. får ta och fixa till det imorn om det blir fyrkantigt (vilket det brukar bli, iaf när jag somnar med blött hår)

i did it again.. damn.

What Awkwardness Is

'le me is 'le awkwardness. watch out brahs. c:<
it's a sick syndrome, which is spredding constantly to each person who i want to feel my.. uhm.. constant.. head.. mind.. sickness. And, there is no cure for it. You'll have to live it for the rest of your life. (unless i just decide that you have suffered enough..)

Hm, tror jag ska kopiera det där^ och ge till min engelsk lärare som en "frivillig" hemuppgift eller nåt.. x3 (wiih, inget jävla google translate/ordbok här inte òwó )
Jag borde nog sova.. något som jag inte gjorde i natt. Och ingen frukost blev det heller.
Haha, det första gången någon nånsin har sakt; "du är helt jävla speedad, vad är det för fel på dig? <.<' " haha, den bästa komplimang jag fått ^w^ (jag hatar komplimanger, btw.. so stfu) c:

Meeh, vill kolla klart på shimmy den lilla cocopuffen, who likes turtles. Men ne, måste väl sova T_T
noight
*headache on its way*.. <.<

Not Hungry

Gjorde jag ett inlägg om strumpor? <.<'' *awkward~*

Iaf.. god morgon! ^w^
Vet inte vad jag ska äta till frukost, och vet inte ens om jag är hungrig.. men jag bör väl äta, annars kommer jag inte orka med idrotten (som är direkt på morgonen <.<) och sedan två lektioner till innan lunch.. xc
mauw, >_<

ah.. just nu har jag 20 vids på youtube att kolla, <.< visst, det är väl kul med lite vids att kolla på, men inte 20 på samma gång! T_T

varför ska ni bloggare uppdatera hela tiden? D: måste jag ju läsa allt det oxå.. <.<

Problem With Traveling

Det enda jag hatar med att åka bort är när man måste packa.. <.< För då måste man ju bestämma vad man ska ha på sig varje dag under t.ex 3 dagar.. <.< och så kanske man köper nånting man kan ha på sig, och då har man tagit med sig något i onödan, eller så kanske man inte köper något men då har man istället för lite kläder med sig. fml.. <.<''
I think i found the solution! :'D Take your fav pair of pants/jeans, and then pick some shirts which matches the pants! :D aint i smart? >w< (och för mig spelar inte strumpor någon roll.. men helst så mörka som möjligt-så ingen lägger märke till dom cx )

Nu måste jag sova, går väl upp tidigt imorn.. <.<
noight c:

RSS 2.0