Bloody Hell

Den där snön som kom förut (inlägget nedan) låg faktiskt kvar! :) Till idag.. det är antagligen plusgrader och det regnar.. suck.
Ska dra till stallet om ca 1½ timme, och har inte särskilt mycket för mig just nu. Lite tråk.
Dock blev man fint "kidnappad" på stan igår ikväll, först tänkte jag fuck off.. när jag kom hem igen what a good day! hehe, typ.. ^^ Men jo det var bra, fick man något löst. :) För tillfället.. Och såklart ska annat dyka upp p.g.a av det oxå, wtf? Är det fel att göra sitt eget val?
Simning på idrotten imorn också, som jag måste göra. Jag har inte simmat än, inte ens i 7an. ^^' Så måste fixa detta för att bli godkänd! :P
Har ingen bild - eller jo, men orkar inte redigera.. och dom måste redigeras - men aja. What ever? ;)

Who said that you should be as everyone else?
Normal is boring.
Different is intresting - it's all about the difference.. on different ways
.

Watery Snow


Annis ~ Nkon D3000

Lite regn, och lite snö som Berit och Junior kom med. :) Dock smälter det mesta när det nuddar marken, så vi räknar väl med en grön jul i år..
Men ja, alla fb-status-spammare. Vi fattar att det "snöar"..!

Cuts Into The Deep


Så mycket lättare att förstå än dages busstider.. ^^' Kolla datumet, btw! :3

Fick tillbaka min kamera idag, och det var tydligen inget fel på den. Vilket såklart var bra, men wtf? :P

Shiet, bara 1 månad kvar till julafton. Sick. Och fortfarande ingen snö, bara Berit som hälsar på hos oss här i norden..


Sun of a Beach

Jag skulle hemskt gärna vilja färga håret blått! Fränt. :D Men fick inte för mamma.. vettefan. Det där kopplet stryper mig snart till döds. :s Eller.. jag fick inte färga det blått hos frissan, men kan ju fråga om jag får om jag färgar det själv. c:
Lämnade in kameran idag på en koll, lagning, eller vad man ska kalla det.. Så dom ringer väl antagligen imorn och så får vi se sen om den går att fixa, eller om jag måste skaffa mig en ny.. :P Batteriet var nämligen slut (på båda batterierna) så dom ska ladda ett av det där och så.. :P
 
Käkade sushi för första gången idag. :) Super gott!                     Och så kom Berit på besök. Hon var lite tjurig. c:

Bilder från mobilkameran.. ^^' Tänkte nog inte så mycket på att skaffa mig en rulle till Minoltan, eftersom jag förhoppningsvis får tillbaka min lilla Nikon imorn. :)
Nikon är Japanskt, bara så ni vet! c:
Men fattar inte en sak: Japan har ju mycket fabriker, och så. Varför får dom då kamerorna och många tillbehör gjorda i Thailand? o.o

Hmm.. mår lite illa. Inte kan det vara av sushin? Men kan försöka trösta mig med att det kommer en hel del snö om ca en vecka! :D


Isolated

Känner mig nästan isolerad. Har hittat mig ett fint mysigt litet ställe mellan sängen, sängbordet, garderoben med benen på en madrass från när Tilde sov här i helgen. :) Så mysigt så. Men har ont i ryggen, och tror det blir värre.. Hm.
Jag borde plugga. Spanska, biologi, fysik, matte.. japanska. Hjälp mig.
Två prov imorn: biologi, och svenska. Fast svenska är väl mer som ett läxförhör eller nåt. Stavning. Suck, jag kan stava people, bara det att min laptop dampar som fan. Den hatar mig. Precis som min kamera. Och resten av världen.
Kanske därför jag sitter där jag sitter ..?
Måste fixa en rulle till Minoltan.. om vi inte har någon här hemma, vilket inte är särskilt troligt. Bläh, jag suger.

Bara kommentera en färg här nere. Vilken som helst. Så är du guldvärd. Med en stjärna i kanten.
LoL.


Searching For The Dark

Fan vad creepy! Låg i sängen en kväll/natt för ett tag sedan, och fick upp en mening i mitt huvud: Esta ledger. Kollade nyss upp vad det betydde: Denna reskontra/huvudbok, på spanska. Vettefan.
Men ja, vilken bok? Det finns många böcker här i världen ..

Annars är jag grymt trött, trots att jag egentligen borde vara ganska utvilad. Sov ca 12 timmar förra natten, var vaken ca 10 timmar, sov ytterligare 8 timmar. Och somnade en kortis på SOn idag, tror jag hann börja drömma lite.. oops.

Lite gamla Ryan Higa-klipp man aldrig tröttnar på.. yes.

部分

Fick till mina matte-problem tillslut.. ^^' hehe..

Vilket jävla tjat det var om mitt hår, har jag märkt.. xD Men ska nog fixa det nästa vecka eller nå, för då får mamma sin lön. :P Ja hon får betala - jag har inga pengar.. ^^' Men jaa, funderar fortfarande på färgen.. Det är så mycket att välja mellan, men funderar på blond+turkos, eller mörkt+turkos. :) Annat fint liknande tips? (a)

Bara jag som älskar strömavbrott, i skolan och hemma? (a) Hihi, så grymt mysigt. Särskilt när det bara är ens egen klass + en till klass kvar där. :P Och små nödlampor i taket som är så svaga att man måste använda mobilen för att hitta sitt skåp och hitta i sitt skåp.. x3

Math Probs

"in lisas bookshelf there is schoolboos, fantasybooks and other books for young people. there are as many books for young people such as school books. There is twice as many fantasybooks as schoolbooks. In the shelf there is 44 books. How may schoolbooks did lisa have? call the number of schoolbooks X, set up an equation and solve it"
Please, help me!

Måste sova nu, så orkar inte översätta skiten.. Men hjälp mig snäääälla!!
En gång blond, alltid blond. Kanske man borde visa det oxå på utsidan ..?

MATH PROBS

 Teckna ett uttryck för summan av triangelns vinklar.
Help me with 7 A.
Translate on your own, google translate dont wanna work with me.. xc

(a) ♥

On A Row

Jo, tydligen så har jag ett liv. Hurså?
Aha, men du kan ju få det om du vill? Gratis? Nehepp ..

Det är mörkt när man går till skolan.. och mörkt när man går hem. Det där med att dra tillbaka klockan hjälper inte särskilt mycket ..

läxooor ..! Wops plural, mena läxA. +skolarbete.. :3
Jag hatar läsläxor, liksom wtf? Vi kan läsa fröken, annars hade vi inte gått i 8an.. lol.


ギガプリン

Ni vet den där Giga Puddi reklamen? Om inte får ni googla.. :3
Men det heter iaf Kikafuri inte Giga Puddi. x) Men okej, kan bero på att i japanskan finns inte G, P eller D så dom har fått lov att göra om det lite.. Och göra om det igen för att få den till engelska.. x3 Men aja, ville bara ha det sagt! :)
Och om ni undrar så, ja jag kan läsa japanska. :) (med viss hjälp från min vägg..)

Nu vill jag sova.. Ett Ryan-klipp till bara! (a)


Twist And Turns

Är så grymt trött! Fattar inte.. sjuk eller nå? Hoppas hoppas hoppas. Fast ne. Inte imorn, vi kollar på film på SOn. :3 Hihi.
Lite pepsi och daim kanske bättrar på det! :) Inte för att koffein och socker piggar upp mig, ger oftast motsatt effekt.. ^^' Hoppas mamma kommer hem snart så man kan ta sig en kopp kaffe och smågott. :P Vilket kan själv oxå, men känns bättre när man inte är ensam och dricker. Då känns det bara meningslöst. ;)

Vill ha ny jävla fucking kamera! Fucked up. Behöver egentligen bara ett hus, objektiv har jag ju. Helst vill jag nog ha antingen Nikon D7000 eller D5100.. :P Men får väl kolla lite till. ^^
Pengar lär man ju ha oxå..

Later

Hm, jag gillar faktiskt emo/goth stilen. Har jag nog alltid gjort. :P Ingen aning om varför.. ^^'
Yay, go evil! :) Blått hår är fan awesome, mycket mer awesome än rött. Typ.
På tal om hår; jag vill fixa håret! Nu! Men det är ju färgen som är problemet.. Får väl prata lite med min frissör om tips osv. :) Men tror jag vill typ blondera (ljust) och sen typ massa slingor i olika färger, eller luggen i nån grym färg. Fränt? ;)

Jag borde sova nu.. night. :)

Written Fail

Lyssnar på musik, vilket just nu är Far East Movement, och gör en engelska läxa. :P Vi har sett Notting Hill och ska nu skriva om handlingarna. :P Boring, men aja..
Får väl checka Ryan Higa och co. när jag är klar, och ta mig en bit choklad för det förtjänar jag väl ändå då? :)
Plus att jag före och efter idrotten på morgonen mådde skit. Särskilt efter; var svimfärdig och kunde knappt stå upp. På lektionen efter tittade vi på film och det var tänkt att vi skulle anteckna, men nej det gick ju inte heller.. Och jag kunde inte gå hem, men antog att det skulle bli bättre vilket det blev! :) Efter lunch mådde jag prima! ;)
Vilket påminner om ballerina kladdkaka och Prima pizzeria.. lol.

Ryan! Im almost there! No wtf, get over to sweden and then i'll come! :) If you want to, I could pay a part of the travel and you can stay in my house instead of a expensive hotel? (a)
Lol, vilket jävla liv ..

Something's Changed

Neej, nu orkar jag inte va negativ längre! :3 (dock håller jag fast vid texten på headern, eftersom den är sann..)
Ur allt ont, kommer något gott. På nå udda, obehagligt vis. x3

Jaa, jag ska fixa mig en fungerande kamera eller få min fixad så det inte blir allt för dött här. ^^' Så länge använder jag nog mobilen eller min andra.. OMFG!! Kom just på att jag ju har en analog fungerande kamera!! :D HAPPY FACE !!!
Visst, det blir nog lite dyrt om man ska köpa ny rulle och fixa bilderna på en CD hela tiden men ja vad gör man inte för läsarna? 8)

Vill forfarande ha tips på någon cool hair style, men tror det lutar mot något långt tomboy liknande. :3 Vad tycker ni, skulle det passa? ^^

Lets Go

Jaa, min plan gick helt åt skogen. Det är fan heller över!
Tur att det finns några som stöttar. Thanks, guys. Really appreciate it. <3
Venne vad jag ska göra, okay? Värre och värre. Damn.
Should I listen to your advices and just forgive all that shit, even if it's hard? We'll see..

Vill verkligen fixa med håret! Funderar på något.. venne hur jag ska förklara det enkelt.. men typ bara en virvel istället för bena, och sen klippa av så mycket som behövs då det är rätt slitet med en del blonda toppar, lol. Sen färgen.. funderar på att bli blond igen, eller om jag ska ta och typ Go crazy, med flera udda färger? Ge gärna tips på något liknande, och länka gärna nån bild. :3
I like it different, cause then I'm not like other people. :3

Mina musiklistor är som en godisbutik: mycket gott med lite lakrits här och var. x3


奇妙

Hjälp mig! Vettefan vad jag ska göra.. Så förvirrad, kan inte fortsätta. Men jag vill ändå veta hur det verkligen ligger till..
Jag har min lilla plan, men vet inte om jag ska bryta den eller fortsätta. Eller skaffa mig en plan B.. ganska svårt, eftersom jag inte vet hur jag ska göra den.. Svara på frågan bara: ska jag fortsätta enligt planen, eller bryta?

När man kommer hem, sätter på musik och börjar göra läxor vet man att något är fel..

Nothing To Say


Tinie Tempah - Nothing To Say

Åh, så fin.
Tinie, you're not specially tinie ..

Failure

Varför ska alla låtar handla om kärlek och lycka!? Ja, avund kom till mig för några dagar sedan.. veckor.

Vet ni vad som är så grymt pinsamt: när man ska cykla om några killar - och halkar. Fuck it.
Något jag lyckades med imorse påväg till skolan, och har fortfarande ont i höften/låret. Lyckades skrapa upp lite, är lite svullet.. men leggingsen höll. :3
(lol, skiter i mig och bryr mig om leggingsen istället..)
Sista gången jag cyklade för i år, tror jag.. ^^'

Efter skolan åkte jag och Emma ner på stan, köpte oss lite mellis (bröd, läsk, choklad), och så köpte jag mig ett 12-pack örhängen och Maybelline mascara från HM. :)

Och nu försöker jag lära mig några japanska tecken utantill, genom att läsa på förpackningar. ^^

理由

Bara för att jag inte har nå liv då ..? Eller jo förresten. suck.

Drog till ryssa unihoc för att möta Tilde för en stund sedan. :) Sen cykla vi hem til mig och snacka, hjälpte henne med att klara några banor på Mouse Trap, och målade hennes högra hands naglar. :)
OMFG, intresseklubben antecknade en lapp som jag fann här nyss och som säger; vi hör av oss.

Ja, det är lite dött med bilder osv. Men kameran är typ paj.. :c Pray for me, please. Cause I'm not religious.

Just Some Shit

Haha, fan vad kul det är att leka sur.. x3 lolz
Wooah, värsta dimman ute. :3
Inga linser i skolan idag, och glömde glasögonen hemma.. -.- Gick finfint ändå. :)
Käkar risifrutti, det gör inte du.
Chattar med Tilde på fb, det gör du inte heller.
Lyssnar på musik, det kanske du gör. :)
Och målar min nyckel med nagellack. Lack.

Osammanhängande skit, yes. (Y)

FRÅGA!!: varför trycker man tex AltGr+3, osv. när man trycker tex Alt+3 (siffrorna till höger)? lolz..?


White Flag


Far East Movement - White Flag

If you ignore me, I will ignore you. If you don't start the conversation, we won't talk. If you don't put in the effort, why should I?
-by Lester (eftersom jag inte vill ta åt mig äran, men så sant)
Alltid varit jag som fått göra detta, men slut med det. Ogillar du mig är det bara så - om inte se till att visa det, FTW!
*SLAP AND WALK AWAY*

Tänk att det faktiskt finns någon som ställer upp för en. En som skulle kunna seriöst mörda den som inte visar mig respekt. ^^'

Brighting Up

Försöker vara lite positiv här, önska mig lycka till! :)
Tittar på Harry Potter Fången Från Azkaban, bra kvalité för ovanlighetens skull men så klart laddar det hur trögt som helst.. -.- Tur dock att det finns roliga personer att snacka med på skype, facebook osv. :) Och så har man ju mobilen också, men så tyst under två dagar har den då aldrig varit. (förutom då jag lyssnat på musik och förstört öronen p.g.a den överdrivet höga volymen)

Nu måste jag på toa, sen tar jag nog lite Ryan Higa igen medan jag väntar på att HP ska ladda klart. :)

C ya.

戦う

Far East Movement i mina öron, just nu♥
Då var man hemma igen, och jag erkänner: jag längtade faktiskt hem lite. ^^
Shoppat en del, det enda man gör där tror jag.. ^^ Inte så mycket, men nånting fick man ju med sig hem iaf. :) Reebok-tröja (stadium outlet), röhnish-mjukisar (stadium outlet), mössa (stadium outlet), två armband (indiska), halsband (indiska). Och godis från alla ställen. :3

LoL vad intressant. Fattar inte hur vissa orkar läsa sånt här? Fattar inte hur jag orkar skriva det ..

Snart ska jag kolla Ryan Higa. :)
How the hell could someone live without you..!?

annis--

Damaged


varför har du ett hjärta runt halsen?
det gick ju sönder på insidan ..


Äntligen kommer man bort från Mora ett tag.. Drar till Linköping imorn, och blir kvar där till lördag eller söndag. :) Så förhoppningsvis har man inte ens tid att tänka på alla problem.. :P
Who knows..

Venne, vad händer mer.. som är intessant.. inte ett jävla skit.

氷 -Kori

Once Again

Yup. Ny blogg igen, and hope I stick to it ..
Aa, Kori betyder iaf Is på japanska. Jag är oftast iskall, så det är där det kommer ifrån ^_^
Det var ingen som ville hjälpa mig med det, så fick väl komma på nåt själv då.. :p

氷 -Kori

RSS 2.0